عنوان درس 12 کتاب علوم تجربی پایه پنجم دبستان ، از ریشه تا برگ می باشد. در این درس دانش آموزان با موضوعات مختلفی از جمله ، از خاک تا ریشه ، از ریشه تا ساقه و راه ورود هوا به گیاه آشنا می شوند.
در این قسمت دو طرح درس روزانه جهت تدریس این درس آورده ایم . هر کدام از این طرح درسها در یک جدول مجزا تهیه و تنظیم شده است.
طرح درسهای مذکور جمعا دارای 5 صفحه بوده و هر یک در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آنها توسط دیگران وجود دارد.
طرح درس اول شامل 4 صفحه بوده و در آن مراحل مختلفی جهت آموزش این درس در نظر گرفته شده است . همچنین توضیحات لازم برای هر مرحله به همراه فعالیت های که معلم و دانش آموز باید انجام دهند ؛ در آن لحاظ شده است.
عنوان فصل 5 کتاب ریاضی ششم دبستان، اندازه گیری می باشد. یکی از درس های این فصل به مبحث "خط و زاویه" پرداخته است.
در این درس دانش آموزان با موضوعات مختلفی از جمله فاصله نقطه از خط، عمودمنصف، دو زاویه مکمل، دو زاویه متمم و زاویه متقابل به راس آشنا می شوند.
در این قسمت، طرح درسی روزانه جهت تدریس درس خط و زاویه آورده ایم. طرح درس مذکور شامل 3 صفحه بوده و در دو قالب ورد و پی دی اف آورده شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.
در ابتدای این طرح درس، اهداف در حیطه های مختلف در نظر گرفته شده و پس از آن به سراغ وسایل کمک آموزشی، روش تدریس، مدل کلاس، برقراری ارتباط، ارزشیابی تشخیصی و ایجاد انگیزه رفته ایم.
عنوان دومین درس کتاب علوم تجربی پایه اول دبستان، " سلام، به من نگاه کن! " می باشد. در این درس دانش آموزان با حواس پنج گانه و مباحث مرتبط با آن آشنا می شوند.
بهتر است آموزگاران جهت آموزش این درس از پاورپوینت های آموزشی استفاده کنند. استفاده از پاورپوینت باعث می شود دانش آموزان به طور عینی مطالب را فرا بگیرند.
در این قسمت دو پاورپوینت از درس " سلام، به من نگاه کن! " آورده ایم. این پاورپوینت ها جمعا دارای 29 اسلاید بوده و هر کدام در دو قالب معمولی و اسلاید شو آورده شده و امکان ویرایش آن ها وجود دارد.
پاورپوینت اول شامل 9 اسلاید بوده و در ابتدای آن، جدول حواس پنج گانه قرار دارد. در اسلایدهای بعدی، اعضای بدن و حواس مرتبط با آنها توضیح داده شده است.
موم زنبور عسل، نوعی موم طبیعی است که توسط 8 غده تولید موم در قسمتهای شکمی زنبورهای کارگر تولید و به درون کندو تخلیه میشود.
در گذشته، موم زنبور مصارف متعددی داشت. با اینکه در بسیاری از موارد موم زنبور را میتوان با مومهای ارزانتر مصنوعی جایگزین کرد، خواصی مانند فوائد دارویی، شکلپذیری و عطر آن Aمصرف مداوم آن را تضمین میکند.
بسیاری از خواص را نمیتوان با مومهای مصنوعی بدست آورد. روند تولیدات طبیعی در لوازم آرایش ممکن است مصرف آنرا افزایش دهد.
فعلاً کمیابی موم زنبور در کشورهای صنعتی، حداقل بطور فصلی، را میتوان بخوبی مشاهده کرد.